Kärsitumad autoomanikud võiksid praegu rehvid ära vahetada

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rehve vahetavate töökodade sõnul on autoomanikud asunud sõiduki jalavarje talviste vastu vahetama, kuid suurt tunglemist veel ei ole. See, kes soovib vahetamisega kiiresti ühele poole saada, võiks praegust olukorda ära kasutada ning selle toimingu kohe ette võtta.

Vana-Võidu autokeskuse töökoja juhataja Tarmo Salumaa tõi näite, et kui tipphooajal pannakse seal ühe päeva jooksul talverehvid alla 70–80 autole, siis praegu käib päevas paarkümmend sõidukit ehk teisisõnu pole rehvivahetuse hooaeg veel õieti käima läinud.

«Eks ilmad ole veel kah suhteliselt kevadised,» märkis Salumaa. Tema jutu järgi on käes lamellrehvide aeg, kuid kui sõitmist on vähe, võib rahuliku südamega ka naastrehvid alla kruvida, selmet esimest lund ja jääkorda ootama jääda. Viimase paari päeva jooksul on Vana-Võidu töökoda Salumaa sõnul naastrehve isegi rohkem alla vahetanud kui lamelle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles