Lionsid korraldavad teatripäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eeloleval laupäeval on Ugalas heategevuslik teatripäev, millele oodatakse Lions-klubi liikmeid tervest Eestist. Teatripäeva mõte tuli LC Viljandi Ellipsilt.


Vaadatakse Oleg Titovi lavastatud näitemängu «Majandustõus ehk Kohe käib pauk». Vaheajal müüakse LC Viljandi Ellipsi naiste küpsetatud kooke ja pirukaid. Müügist saadav tulu läheb heategevuseks.

Viljandi Ellipsi naised on juba peaaegu kümme aastat aidanud Viiratsi lastekodu noortel seada esimesi samme iseseisvusteel. Oma elu alustavat lastekodulast toetatakse aasta jooksul mitmel moel.

Lisaks teatrietenduse vaatamisele saavad lionsid üksteisega kohtuda ja muidu mõnusalt aega veeta.

Pärast etendust on Ugala lubanud teha suures saalis üllatusesinemise. Teatripäev on eelkõige mõeldud klubi liikmetele, aga kui pileteid jagub, on oodatud ka teised huvilised. Eilseks oli saal juba peaaegu välja müüdud.

Organisatsioon asutati 1917. aastal USA-s. Lions Club International on maailma suurim heategevusorganisatsioon, millel on üle miljoni liikme paarisajast riigist.

Maailmas tegutseb ligi 45 000 Lions-klubi. Sinna kuuluvate inimeste eesmärk on panustada ühiskonna ja selle liikmete positiivsesse arengusse. Eesti lionsid pööravad kõige rohkem tähelepanu noortele ja haridusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles