Sõelale on jäänud kümme ideed

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi teise kaasava eelarve rahvahääletusele minevad ideed on selgunud. Reedel kogunesid raekoja saalis linnavolikogu komisjonide esindajad ning esimese vooru järel sõelale jäänud 17 ettepaneku esitajad, kes valisid hääletuse teel välja kümme ideed.

Eile õhtupoolikul selgunud tulemused olid veel nii värsked, et linnajuhid ei olnud lehe valmimise ajaks jõudnud nendega tutvuda ja oma arvamust kujundada. Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin ja linnavolikogu esimees Peep Aru tõdesid, et nad pole veel kursis, millised ettepanekud lõpphääletusele pääsesid. Linnapea Ando Kivibergi ei õnnestunud pärast tööpäeva lõppu tabada.

Kümme ideed lähevad hääletusele, mis kestab 26. oktoobrist 15. novembrini. Linnakodanikud saavad hääletada digitaalselt veebilehel www.volis.ee või isikut tõendava dokumendi alusel Viljandi linnaraamatukogus, raekojas ja linnavalitsuse Laidoner plats 5 majas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles