Viljandi võtab Prantsusmaal vastu Euroopa turismiauhinna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Prantsusmaal Bordeaux's algaval turismifoorumil esitletakse Euroopa Komisjoni turismiprojekti võitjaid, kelle hulka on arvatud ka Viljandi linn.


Auhindade üleandmise tseremoonia on neljapäeval, 18. septembril. Euroopa Komisjoni asepresidendilt Günter Verheugenilt võtab auhinnakarika vastu Viljandi linnapea Kalle Jents.

Bordeaux's algab kolmapäeval Euroopa turismifoorum, mille tänavune teema on «Euroopa turismipakkumine: kvaliteet ja jätkusuutlikkus silmitsi turisminõudlusega». Foorumil esitletakse Euroopa Komisjoni projekti «European Tourist Destinations of Excellence» (EDEN) võitjaid, kelle hulgas on Eesti võistlusel parimaks tunnistatud Viljandi linn.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull ütles, et auhinnatseremoonial näidatakse ka sihtkohtadest tehtud filme. Suvel, pärimusmuusika festivali ajal käis Viljandis Belgia ettevõtte Kaos Films võttegrupp.

«Meie linna väärtustest võeti üles Kondase keskus ja pärimusmuusika ait, linnavaateid ja hetki siinsest kultuurisuvest. Film on Viljandi linnale üks osa auhinnast,» rääkis Krista Kull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles