Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/10/15/4598309t1h1bcb.jpg)
Viljandi koolilastele lõunat valmistav ettevõte võtab kümne päeva pärast ette kahenädalase katse, mille jooksul ei kasta ta sööklatesse jõudvaid kartuleid säilitusainesse.
Daily kaubamärgi all koolitoitu pakkuva aktsiaseltsi Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuhi Eret Rennigu sõnul võtab ettevõte rõõmuga vastu Viljandi lapsevanemate väljakutse ja 26. oktoobrist kartuleid enne lauale andmist enam ei sulfiteeri. Järgneval kahel nädalal katsetatakse, kuidas saab sööjateni viia senisest naturaalsemat kartulit.