Õhkrelvaga eputamine tõi kaasa politsei külaskäigu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise õhkrelva leidsid politseinikud kontrollimise alla sattunud noormehe kodust. Väliselt on seda väga raske eristada tulirelvast.
Sellise õhkrelva leidsid politseinikud kontrollimise alla sattunud noormehe kodust. Väliselt on seda väga raske eristada tulirelvast. Foto: Politsei

Politsei sai nädala hakul teada, et üks Viljandimaa noormees jagab sotsiaalmeedias fotot, millel sihib kaamerasse relvataolise esemega. Olukorra kontrollimiseks käisid politseinikud teda kodus kontrollimas ja leidsid sealt ühe õhkrelva.

Politsei selgitust mööda sai asi alguse sellest, kui nendeni jõudis info pildist, millel üks 19-aastane noormees sihib relvataolise esemega kaameraobjektiivi poole. Kogutud lisainfo põhjal kirjeldati fotol olijat krutskeid täis rõõmsameelse poisina. Seda, kas tal on ka varem relvadega kokkupuuteid olnud, polnud teada. Fotolt nähtus, et poseerimiseks oli relvataoline ese kusagilt saadud. Selgus seegi, et nooruk on keerulise sotsiaalse taustaga.

Võimaliku ohu ärahoidmiseks kontrollis politsei noorukit ja tema elupaika. Sealt leiti ka relvataoline ese, mida noormees sotsiaalmeedias jagatud fotol eksponeeris. See oli Airsofti õhkrelv, mida väliselt on politsei hinnangul väga keeruline ohtlikust tulirelvast eristada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles