Kõpu vallavanema korruptsioonisüüdistus jäi kohtusaali toppama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo kinnitas pärast esmaspäevase kohtuistungi lõppu, et tema ennast üheski prokuratuuri esitatud punktis süüdi ei tunne.
Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo kinnitas pärast esmaspäevase kohtuistungi lõppu, et tema ennast üheski prokuratuuri esitatud punktis süüdi ei tunne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üheksa inimese korraga kohtusaali saamine on keeruline ülesanne, selgus esmaspäeval Viljandi kohtumajas. Seal pidi algama protsess, mida on avalikkuses nimetatud Kõpu vallavanema korruptsioonisüüdistuseks.

Nii oligi eile kell 10.05 kohtusaalis kaheksa vajalikku inimest. Puudus üks kaitsja ja tal olid selleks tervislikud põhjused. Et kõnealune advokaat kaitseb korraga kolme kohtualuse õigusi, ei näinud kohtunik ja kohtuasja õige prokuröri haigestumise tõttu tema asemel saadetud süüdistaja võimalust istungiga algust teha.

Kümme päeva dokumente

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles