Lätlane püsib viljandlaste karikasarjas alistamatuna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlane Oleg Kartuzov
Lätlane Oleg Kartuzov Foto: Ülar Mändmets

XXVII Sakala lauatennise karikasarja teine etapp peeti pühapäeval Viljandi spordihoones ühe Viljandimaa endisaegade nimekama lauatennisisti, Matti Kallaspooliku mälestusturniirina.

Kaasa tegi 88 mängijat ning taas pakkus eestlastele konkurentsi märkimisväärselt suur arv külalisvõistlejaid Lätist.

Võistluspäeva finaalis läksid vastamisi avaetapi võitnud lätlane Oleg Kartuzov ning toona neljandaks jäänud Carlo Accoris Rakvere klubist Pinx. 4:1 võiduga tagas Kartuzov enesele teise võidu järjest.

Mälestusvõistluste kolmanda koha pärast heitlesid lätlased Janis Cirulis ja Igors Sidorovs ning see kohtumine lahenes 3:1 viimati nimetu kasuks.

Päeva parima naismängija auhinna pälvis Julia Kirpu Viljandi Sakala klubist. Veteranide 40-klassis osutus parimaks klubi Pärnu Vint-90 liige Antti Luigemaa ning veteranide 60-klassis Rain Roomet Valgast.

P-18 klassis esikoha saanud Rivo Saaremäe (Sakala) oli üldarvestuses edukaima viljandlasena kuues. T-18 klassi võitjaau pälvis Gerle Valgenberg (Pärnu Vint-90). P-15 klassi esikoht läks Mikk Vaiklale (Maardu) ja sama vanusegrupi tütarlastest tuli võitjaks Kaidi Oago (Pärnumaa spordiliit). Alla 12-aastaste arvestuses olid parimad Rainer Valo (Sakala) ja Valeria Sarõtseva (Pärnu Vint-90).

Viiratsi valla ja ühendatud kutsekooli toel teoks saanud võistluse parematele andis auhinnad kätte Matti Kallaspooliku poeg Marko Kallaspoolik.

Sarja kahe etapi järel juhib üldarvestuses 402 punktiga Oleg Kartuzov, järgnevad Janis Cirulis ja Carlo Accorsi (397 ja 396). Parima naismängijana on Olga Kartuzoval kogutud 370 ning parima viljandimaalasena Rivo Saaremäel 385 punkti. Üldtabelis kuuendana on Rivo Saaremäe ühtlasi parim Viljandimaa esindaja.

Kuuest osavõistlusest koosneva Sakala lauatennise karikasarja kolmas etapp mängitakse Silindia auhindadele Viljandi spordihoones 14. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles