Kammerkoor ootab lauljaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dirigent Lilyan Kaiv plaanib ellu kutsuda Keskmaa kammerkoori, mis hakkaks koos käima Türi kultuurimajas. Ta on koori suuruseks plaaninud 28 lauljat, naisi ja mehi võrdselt. Lauljaid ootab ta kõikjalt üle Eesti.

Koori pääsemise eeldused on hea häälematerjal, laulmisoskus, nooditundmine ja elementaarne noodist lugemise oskus. Eesmärk on esitada nauditaval kunstilisel tasemel maailma ja Eesti koorimuusika varasalve kuuluvaid teoseid ning teha koostööd Eesti muusikaõpetajate sümfooniaorkestri ja interpreetidega nii Eestis kui välismaal.

Konkursile pääsemiseks tuleb end kirja panna telefonil 525 3760 või aadressil  lilykaiv@gmail.com. Registreerimine lõpeb 31. detsembril. Konkurss on laupäeval, 8. jaanuaril kell 12 Türi kultuurimajas. Soovijailt oodatakse vabalt valitud laulu (mitte džäss-popmuusika), lisaks kontrollitakse lehest laulmise oskust, hääleulatust ja muusikalist kuulmist.

Proovid on kord nädalas laupäeviti kella 12—18. Esimesed kontserdid on järgmise aasta ülestõusmisnädalal, kavas Arvo Pärdi ja Johann Sebastian Bachi looming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles