Alanud on plakatijaht

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimedate Ööde Filmifestival.
Pimedate Ööde Filmifestival. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi Pimedate Ööde Filmifestival (PÖFF) korraldab isetehtud filmiplakatite jahi ning kutsub kõiki viljandimaalasi võistlema.


Osaleja ülesanne on valmistada oma lemmikfilmi plakat sellisena, nagu ta seda ise soovib. See võib olla kujundatud arvutiprogrammide abil või valmistatud lihtsalt markeritega paberile joonistades, lõigates ja kleepides või kuidas iganes autori arvates parem tundub. Piiranguid töövahendite kasutamises ei ole. Oluline on loomingulisus.

Parima töö autorile on auhinnaks Viljandi PÖFF-i pass ning lisaks üllatusi.

Konkursist võivad osavõtta kõik vähemalt 15-aastased Viljandimaal elavad inimesed. Igal osalejal on õigus esitada kuni kaks plakatit vähemalt A3 formaadis.
Tööd on oodatud 30. novembrini. Teosed tuleb toimetada Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse üliõpilasesinduse ruumi nr. 229 aadressil Posti tänav 1, 71004 Viljandi.

20. novembril leiab aset plakatimeisterdamise töötuba, mida juhendab Eesti kunstiakadeemia graafilise disaini õppejõud ja plakatijahi žürii liige Kristjan Mändmaa. Töötoa toimuise paik ja algusaeg on veel selgitamisel.

Viljandis näeb tänavust Pimedate Ööde filimifestivali programmi 8.—12. detsembrini pärimusmuusika aidas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles