Noored olid kooli au eest väljas

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa koolinoorte murdmaajooksu karikavõistluste gümnaasiumiastme 3000 meetri distantsi võitis Viljandi gümnaasiumi õpilane Kris Gregor Edo. Teine ja kolmas olid koduradadel võistelnud Kitzbergi koolipoisid Margus Hanni ja Romet Ain.
Viljandimaa koolinoorte murdmaajooksu karikavõistluste gümnaasiumiastme 3000 meetri distantsi võitis Viljandi gümnaasiumi õpilane Kris Gregor Edo. Teine ja kolmas olid koduradadel võistelnud Kitzbergi koolipoisid Margus Hanni ja Romet Ain. Foto: Margit Kurvits

Läinud nädalal olid Karksi-Nuias Viljandimaa koolide murdmaajooksu karikavõistlused ning karikad jagati välja kolmes arvestuses: gümnaasiumide ning suurte ja väikeste põhikoolide seas.

Kokku osales Karksi-Nuia terviseradadel 20 Viljandimaa kooli 284 võistlejaga. Iga jooksja sai valida lühema või pikema distantsi vahel.

Gümnaasiumide ehk X–XII klassi jooksjate arvestuses saavutas 360 kohapunktiga võistkondliku võidu Viljandi gümnaasium. 287 punktiga oli teine Tarvastu gümnaasium ja 272 punktiga kolmas võõrustaja August Kitzbergi gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles