Eesriide tagant ilmub ammune staar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etendusega «Lakalaulik Artur Rinne» avati märtsis Seasaare näitemänguseltsi teatrisaal endises tuletõrjemajas. Homme saab etenduse kõrvale nautida ka kohvikus pakutavat.
Etendusega «Lakalaulik Artur Rinne» avati märtsis Seasaare näitemänguseltsi teatrisaal endises tuletõrjemajas. Homme saab etenduse kõrvale nautida ka kohvikus pakutavat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Seasaare näitemängu selts mängib homme kell 16 koduteatris märtsis esietendunud lavastust «Lakalaulik Artur Rinne», mis on justkui persoonilugu Eesti endisest ülipopulaarsest lauljast.

Lavastuses on kasutatud palju originaalmuusikat ja tantsuseadeid, mis juhatavad vaataja lühikesele ekskursioonile armastatud artisti ellu.

Otsitakse vastuseid küsimusele, kes Artur Rinne ikkagi oli. Ta laulis rahvale oma lihtsaid laule 50 aastat. Ta on mees kaugest minevikust. Kas ta oli legend juba oma eluajal või lihtsurelik nagu me kõik? On’s temast üldse vaja rääkida? Kas eesti rahvas armastas teda?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles