Vaidlus kavandatavate ridaelamute üle jätkub

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Nordic Living tahab ehitada omaaegse Näituse platsi pumpla asemele kolm ridaelamut, kus leiaks kodu paarkümmend peret. Praegu kehtiv detailplaneering lubab sinna teha kolm eramaja ja ühe kuue boksiga ridaelamu.
Osaühing Nordic Living tahab ehitada omaaegse Näituse platsi pumpla asemele kolm ridaelamut, kus leiaks kodu paarkümmend peret. Praegu kehtiv detailplaneering lubab sinna teha kolm eramaja ja ühe kuue boksiga ridaelamu. Foto: DETAILPLANEERING / Marko saarm

Maavalitsus ei andnud heakskiitu Viljandi linnavalitsuse ettevalmistatud detailplaneeringule, mille kohaselt peaks Paalalinna elurajooni niinimetatud Näituse platsile rajatama kolm ridamaja.

Tänavu 30. juunil kirjutas Sakala, et naabrid pole nõus arendaja plaaniga panna aadressil Näituse tänav 4b kasutuks jäänud pumpla asemele püsti kolm poolteisekorruselist ridaelamut, milles oleks kokku 21 boksi. Et praegu kehtiv planeering näeb sinna ette vaid kolme eramaja ja üht ridaelamut, on ümbruskondsed inimesed arvamusel, et kinnisvaraarendaja kipub nende kodupiirkonda vastutustundetult ülerahvastama.

Suve hakul korraldasid vastalised piirkonnas kaks protestiallkirjade kogumise ringi ja said oma poolele ligi 80 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles