Linn sai lillepeenra võrra rikkamaks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lions-klubi Viljandi Ellipsi naised rajasid Viljandisse uue lillepeenra.
Lions-klubi Viljandi Ellipsi naised rajasid Viljandisse uue lillepeenra. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Oma traditsioonilisel heateopäeval istutasid Lions-klubi Viljandi Ellipsi naised eile õhtul lilli. Riigigümnaasiumi vastas asuv nõlv sai rikkamaks 120 päevaliilia ja hosta jagu.

Kõige esimestena olid eile õhtul lillepeenra juures kohal Viljandi Ellipsi tänavune president Anne Nurk ning klubi liikmed Reta Lepp ja Merike Makku. Nurk tähendas, et heateopäev on traditsiooniks 2011. aastast saati ning selle ajaga on naised näiteks riisunud lehti ja varemgi lillepeenraid rajanud ning perekodu juures välitöödel abiks käinud.

Viljandi haljastus- ja heakorraspetsialist Ursula Mikkor, kelle juhendamise all peenrarajamine lahti läks, rääkis, et taimed on saadud Karukäpa puukoolist kingituseks. «Karukäpa puukooli omaniku Madis Jürima ema sünnilinn on Viljandi. Ise on ta 94-aastane ja elab Torontos, aga poeg kinkis linnale lilled,» rääkis Mikkor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles