Kohalik esindus väsitas üle kuu autoomanikku

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Väljataga sõiduauto Renault Espace tehti Tallinnas korda ühe päevaga, kuid Viljandis Rael Autokeskuses ei leitud sõidukil rohkem kui kuu aja jooksul viga üleski.
Robert Väljataga sõiduauto Renault Espace tehti Tallinnas korda ühe päevaga, kuid Viljandis Rael Autokeskuses ei leitud sõidukil rohkem kui kuu aja jooksul viga üleski. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlasest autoomanik pahandab Rael Autokeskuse peale, kus ligi poolteise kuu jooksul ei suudetud tema sõidukit korda teha. Väsinud esindusega jagelemast, otsis ta abi Tallinnast, kus sõiduvahend sai korda ühe päeva jooksul.

Esimest korda pöördus maht­universaali Renault Espace omanik Robert Väljataga maakonnas Renault’ marki esindavasse Rael Autokeskusesse juuni lõpul. Omaniku sõnul oli tema sõiduk jõu kaotanud. Autokeskusest vastati talle, et elektrik on puhkusel ja tööd ei ole sellepärast võimalik ette võtta.

Nii sai Väljataga auto töökotta viia 3. augustil ning jäi sealt kõnet ootama. Paraku tulutult. «Igasugune tagasiside puudus, kuigi nad lubasid mind protsessiga kursis hoida,» lausus omanik. «Mind pandi mitu korda uuesti järjekorda, sest viga üles ei leitud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles