Trikipargi sisustus läks ehituse eest kolmandale ringile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu OnWheels eestvedaja Rasmus Paimre näitas nutitelefonis trikipargi kavandit. Selliseks kujuneb lennukitehases Viljandi noorte uus sisepark, mis on mõeldud rula, tõukeratta, trikirulluiskude ja BMX-iga sõitmiseks. Ehitus algas eile.
Osaühingu OnWheels eestvedaja Rasmus Paimre näitas nutitelefonis trikipargi kavandit. Selliseks kujuneb lennukitehases Viljandi noorte uus sisepark, mis on mõeldud rula, tõukeratta, trikirulluiskude ja BMX-iga sõitmiseks. Ehitus algas eile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile algas lennukitehases Viljandi noortekeskuse trikipargi ehitus. Vana sisustus oli juba enne pärimusmuusika festivali ära viidud Koidu seltsimajja. 

«See eelmine oli ju valdavalt puidust ja läks Koidu seltsimajja, kus sellest miskit muud ehitati,» rääkis Viljandi avatud noortetehase noorsootöö koordinaator Mart Saar. «Nii et need jupid läksid juba kolmandale ringile.»

Koidu seltsimajas tegutseva mittetulundusühingu Viljandi Teatrihoov üks eestvedaja Marek Nõmm tähendas, et seltsimajas kulusid atraktsioonide osad ära ehitustöödeks. Sellega sai korrastatud näiteks fuajee põrandat ja osa materjali läks kunagise noortekeskuse ruumi tarbeks. «Seal vahetati katus ning vaja oli panna mõned uued talad ja sarikad,» lausus Nõmm.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles