Randa tuli sporti juurde

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rannas on nüüd oma plats ka jalgpalluritel. Selle avamise eel tegid Eesti rannajalgpalli koondisesse kuuluvad mängijad uuel väljakul treeningu kohalikele noortele. Üks treeningut juhtinud mängija oli Aleksandr Saharov, kes on kuulunud ka Eesti koondisesse päris jalgpallis.
Viljandi rannas on nüüd oma plats ka jalgpalluritel. Selle avamise eel tegid Eesti rannajalgpalli koondisesse kuuluvad mängijad uuel väljakul treeningu kohalikele noortele. Üks treeningut juhtinud mängija oli Aleksandr Saharov, kes on kuulunud ka Eesti koondisesse päris jalgpallis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aastate jooksul on rannast kujunenud Viljandi suurim spordikeskus ja eile avatud rannajalgpallurite mänguplats on seal vähemalt kümnes spordiväljak.

«Suvitajatele ja päevitajatele on rannas endiselt ruumi, aga olgem ausad: Viljandi rand ei ole ju mingi kuurort. See on ikkagi tegutsemise rand,» sõnas Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson. Just tema hoole all on nii linnas asuvad spordiväljakud kui kogu rannaala.

Rahvusvahelistele reeglitele vastav rannajalgpalliplats valmis toetajate abiga. Ettevõtmise eestvedaja Kris Sülla seletusel oli jalgpalluritel suur soov väljak ikkagi sel aastal ametlikult avada, aga kevadeks peaks see olema praegusega võrreldes kindlasti parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles