Nagu Indrek Palu nentis, ei ole ta oma krõpse kordagi käsitlenud tervisetootena, sest need on siiski rasvased ja soolased. Samas on tervislikkuse aspekt tootearenduses alati olnud tähtsal kohal. Nii näiteks on välja töötatud spetsiaalne nõrutamissüsteem, saamaks krõpsust enne pakki panekut kätte võimalikult palju õli. Samuti on hoidutud soolaga liialdamast.
Erinevalt harjumuspärastest, suurte tootjate valmistatud kartulikrõpsudest on Mulgi krõpsude puhul rangelt jälgitud, et nende töötlemiseks kasutatav õli ei kuumeneks üle 160 kraadi. Nii on võimalik hoida kantserogeensete ainete sisaldus võimalikult väike.
Järgmiseks otsib ettevõte koostöös Polli aiandusuuringute keskusega võimalust hakata krõpse maitsestama hapukapsaga, mis kasvataks hüppeliselt nende vitamiinisisaldust. Ja nagu sellest veel vähe oleks, hapukapsast väljapressitud vedelikku on plaanis hakata pakkuma tervisliku energiajoogina.
Omaette põhimõte on, et toorainena kasutatakse üksnes eestimaist köögivilja. Ehkki nime poolest võiks arvata, et kraam on puhtalt mulgimaine, päris nii see Indrek Palu sõnul pole. Osa köögiviljast, eeskätt punane peet, tuleb tõepoolest Karksi-Nuia lähedalt Piiri talust, kuid suurim tarnija on Setumaa Jaagumäe talu.
«Kahju küll, aga Mulgimaal ja Viljandimaal tervikuna pole ühtegi sellist köögiviljakasvatajat, kes suudaks meile vajamineva koguse saadusi tagada. Selle pärast pöörasimegi pilgu kaugemale. Aga seda joont hoiame küll kindlalt, et välismaalt odavat toorainet ostma ei hakka,» kõneles ettevõtja.
Samal ajal on turundustegevuses firma pilk esimest korda just nimelt piiri taha suunatud. Et peaaegu iseenesest on tekkinud esimesed kontaktid soomlaste ja leedulastega, püütaksegi lähikuudel just nendes riikides kanda kinnitada.
Senisele tegevusele tagasi vaadates ütles Indrek Palu, et nii mõnigi tuttav on tema krõpsutootmist vaadanud kergelt muiates. Alles viimasel ajal olevat skeptikud hakanud tunnistama, et see võib tõepoolest olla perspektiivne valdkond. «Mul endal on sellesse algusest peale kõvasti usku olnud, aga kõrvalseisjatele tuleb ennast paratamatult tõestada. Õnneks on minu lähedased ja äripartner olnud alati kogu hingega toeks ning see on niisuguse samm-sammult suuremaks kasvamise võimalikuks teinud.»