Õlitaset kontrollima asunud autoomanik leidis kapoti alt mao

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööreisilt koju tulnud Herki Blitner hakkas pühapäeval kontrollima Männimäe tee 35 maja ees seisva auto õlitaset, kui leidis kapoti alt tundmatu mao. Tema abikaasa Malle Blitner ütles, et ei kujuta ette, kui see madu oleks olnud näiteks maja ees muru sees, kus ka nende lapsed mängivad.
Tööreisilt koju tulnud Herki Blitner hakkas pühapäeval kontrollima Männimäe tee 35 maja ees seisva auto õlitaset, kui leidis kapoti alt tundmatu mao. Tema abikaasa Malle Blitner ütles, et ei kujuta ette, kui see madu oleks olnud näiteks maja ees muru sees, kus ka nende lapsed mängivad. Foto: Erakogu

Eelmisel neljapäeval märkas Viljandis Männimäe teel elav Malle Blitner, kuidas hiljuti samasse majja kolinud inimesed asusid pärast seda, kui olid auto pagasiruumist võtnud tühja terraariumi, midagi paaniliselt otsima. 

Nagu hiljem selgus, oli paanikaks põhjust: akvaariumis pidanuks olema Orthriophis taeniura friesei ehk Taiwani roninastik, keda võib roomamas kohata Hiinas, Koreas, Indoneesias ja Malaisias. Et üks selline võiks ringi liikuda ka Männimäel, ei osanud ükski linlane arvatavasti uneski näha.  

Malle Blitner rääkis nähtud vahejuhtumist hoovis teistele naistele, kellele tundus jutt pigem naljana. Sinnapaika see ka jäi. Seda kuni pühapäevani, kui tema kaugsõiduautojuhist abikaasa Herki Blitner asus perekonna kasutuses oleval sõiduautol õlitaset kontrollima ja leidis ülestõstetud kapotikaane alt mao, keda pidas esialgu rästikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles