Risto Mätas ei saanud Pekingis visketehnikat paika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pärit odaviskaja Risto Mätas lõpetas maailmameistrivõistlused 12. kohaga. Pilt on tehtud tänavu juulikuus Viljandis Valter Kalami mälestusvõistlustel.
Viljandimaalt pärit odaviskaja Risto Mätas lõpetas maailmameistrivõistlused 12. kohaga. Pilt on tehtud tänavu juulikuus Viljandis Valter Kalami mälestusvõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaalt pärit odaviskaja Risto Mätase tulemus kergejõustiku maailmameistrivõistlustel 80 meetrini ei küündinud.

Kolmest Hiina pealinna Pekingisse sõitnud Eesti odaviskajast ainsana lõppvõistlusele pääsenud Mätase parimaks viskeks jäi eile kolmandal katsel kirja saadud tagasihoidlik 76.79, mis andis talle 12. koha. Mäletatavasti pääses ta kvalifikatsioonist edasi tulemusega 81.56.

Meeste odaviskevõistlus kujunes kõrgetasemeliseks. Maailmameistriks krooniti keenialane Julius Yego, kes sai võimsa tulemuse 92.72. Teiseks tuli egiptlane Ihab El Sayed tulemusega 88.99. Pronksmedali võitis soomlane Tero Pitkamäki tulemusega 87.64.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles