Karksi-Nuia külje all lustis pool tuhat kauboid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kantrimehe või -naise tiitli püüdmise nimel tuli võistlejatel muu hulgas heinapallijooksus osaleda.
Kantrimehe või -naise tiitli püüdmise nimel tuli võistlejatel muu hulgas heinapallijooksus osaleda. Foto: Kerli Jaago ja Mikk Kask / FOTORAAT

Läinud reedel ja laupäeval teokssaanud esimene Urissaare kantrifestival tõi Univere külla kokku üle viiesaja inimese ning ruudulises särgis, teksastes ja kaabuga lustijad muutsid Karksi-Nuia külje alla jääva talu õue üpris sarnaseks mõne USA lõunaosariigi maakohaga.

«Korraldusliku poole pealt on tagasi vaadates ainult rõõmuhõisked,» tähendas festivalil piletimüügiga tegelnud Anu Oks, peakorraldaja Priit Oksa õde. «Inimesi oli palju, ilm oli ilus ja kõik töötas – pidu oli tegelikult ju keset metsa.»

Reedel müüdi pääsmeid 170 ja laupäeval 333. Sinna juurde võib arvestada mõlema päeva kohta veel 50 inimest: korraldustiim, nimekirjas olijad ehk vipid ja kõik, kes tasuta sisse pääsesid. Nii et kui kõik need arvud kokku liita, võib öelda, et «Urissaare kantril» käis kahe päeva jooksul kokku ligi 550 inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles