Järve ääres on TV3 signaali kätte saada sama hästi kui võimatu

Elisabeth Kungla
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks TV3 populaarsemaid saateid «Eesti otsib superstaari» on olnud mõnus pühapäevaõhtune kogu pere meelelahutus. Võrku vahetanud TV3 aga ei pruugi enam igas majapidamises telepilti näidata.
Üks TV3 populaarsemaid saateid «Eesti otsib superstaari» on olnud mõnus pühapäevaõhtune kogu pere meelelahutus. Võrku vahetanud TV3 aga ei pruugi enam igas majapidamises telepilti näidata. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

TV3 nägemine vabalevis sõltub suuresti majapidamise geograafilisest asukohast ning näiteks Viljandi järve ääres elavad teleriomanikud peavad paratamatult otsustama mõne teenusepakkuja kasuks.

Digitehnikat paigaldava kaupluse Aveton juhataja Harri Koiksaare sõnul on Viljandis mure TV3 nägemisega väga suur ning nõuab suuri kulutusi nendelt inimestelt, kes olid harjunud televiisorit vaatama oma antenniga. Paalalinnas ja Männimäel on kaabelvõrk, seega sealseid elanikke muudatus ei häiri ning muretult võivad TV3 vaadata ka Elioni kliendid. 

Sukavardast enam ei piisa

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles