Liit käis Viljandimaal suvekooli pidamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivi turismitalus asetleidnud Eesti üliõpilaskondade liidu suvekoolis vaagiti kõrghariduse kvaliteeti ja õppekavaarendust.
Kivi turismitalus asetleidnud Eesti üliõpilaskondade liidu suvekoolis vaagiti kõrghariduse kvaliteeti ja õppekavaarendust. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Läinud nädalavahetusel leidis Kivi turismitalus aset Eesti üliõpilaskondade liidu (EÜL) suvekool. Seekordsel kohtumisel olid põhifookuses kõrghariduse kvaliteet ja õppekavaarendus.

Nagu nentis EÜL-i aseesimees Katrina Koppel, on tähtis tagada Eesti kõrghariduse konkurentsivõime riigisisesel ja rahvusvahelisel tasemel. «Nii nagu aja möödudes muutuvad tööturule sisenejatele esitatavad nõuded, nii peab ka haridusvaldkond esitama endale suuremaid väljakutseid ja töötama uutes raamistikes,» rääkis ta.

Suvekool on Koppeli sõnul noortele mõeldud haridusprojekt ehk lihtsalt öeldes praeguste ja tulevaste tudengiaktivistide traditsiooniline suvine koolitusnädalalõpp. Nende päevade jooksul toimuvad üliõpilasesindajatele mitmesugused kõrgkoolide haridus- ja sotsiaalteemasid käsitlevad seminarid ja koolitused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles