«Sõprusring» täidab spordihoone säraga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu võitsid Paides peetud turniiril Ladina-Ameerika tantsudes esikoha.
Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu võitsid Paides peetud turniiril Ladina-Ameerika tantsudes esikoha. Foto: Erakogu

Homme kogunevad võistlustantsijad Viljandi spordihoonesse, kus kohalike tantsuklubide ja huvikooli eestvõttel leiab aset traditsiooniline turniir «Sõprusring».


Sedapuhku 26. korda teoks saav turniir võõrustab oma auväärse ajaloo jooksul külalisi esimest korda sügisel. Varem kevaditi peetud võistlus on tänavu mitmel põhjusel nihutatud lehtede langemise ajale. Kui paaril varasemal hooajal on tantsijad üksteiselt Viljandis mõõtu võtnud kaks korda, siis tänavu piirdutakse ühe võistlusega.

Võistluse peakorraldaja, kohaliku tantsuõpetaja Helle Paldra selgitust mööda on homme osalejaid oodata kogu Eestist ning viljandlastel on mõistagi põhjust tulla kaasa elama omadele, siinse huvikooli ning klubide Promenaad ja Linavästrik paaridele.

Päev on jagatud kolme plokki: kell 10 alustavad laste klassid, kell 13.30 näitavad oma oskusi juuniorid ning kell 17 hakkavad tantsima täiskasvanud ja seeniorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles