Maavalitsus muudab teatrisõpradele mõeldes bussiaegu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige sagedamini näeb politseimaja ees asuvas Kirikumõisa bussipeatuses bussi number 9, mis hakkab hoolt kandma ka selle eest, et inimesed nädalavahetuseti õigeks ajaks etendusele jõuaksid.
Kõige sagedamini näeb politseimaja ees asuvas Kirikumõisa bussipeatuses bussi number 9, mis hakkab hoolt kandma ka selle eest, et inimesed nädalavahetuseti õigeks ajaks etendusele jõuaksid. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Septembrist hakkab Ugala andma etendusi oma ajutises kodus Pargi tänav 1c ning et sinna peaksid õigeks ajaks kohale jõudma ka need, kes eelistavad liiklusvahendina bussi, on maavalitsusel plaanis paar graafikumuudatust.

Et esimene etendus on remondi ajaks politseimaja külje alla kolinud Ugalas 19. septembril, siis see on ka päev, mil tuleks hakata arvestama uute bussiaegadega.

Ugala soovi järgi plaanib Viljandi maavalitsus muuta tööpäevadel bussi number 6 väljumist Haigla peatusest. Kui praegu on see kell 18.30, siis uus aeg oleks 18.25 ning buss jõuaks Kirikumõisa peatusesse kell 18.40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles