Repliik. Meie enda välismaa

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm / Sakala

Olen suhteliselt pealiskaudne raadiokuulaja. Põhiliselt kuulan muusikat taustaks autos, vahel harva ka kodus. Sky Plus leierdab mõnikord ühte lugu küll iga paari tunni tagant, aga pole hullu. 

Seda, kas esitaja on eestlane, pole olnud just raske ära arvata. Sel suvel on olnud aga kaks suurt üllatajat ehk lugu, mida olen pikka aega pidanud välismaa hitiks. Nagu hiljuti teada sain, on mõlema taga eestlaste loodud bänd Cartoon, kes esitab elektroonilist tantsumuusikat ja teeb koostööd suhteliselt uute artistidega. Ühe loo on sisse laulnud seriaalist «Padjaklubi» tuntud Kristel Aaslaid, teise tänavusel «Eesti laulu» võistlusel ennast kätel kanda lasknud Daniel Levi.

Et ma poleks ainuke, kes neid lugusid välismaiseks on pidanud, tegin väikse pimekatse ja lasin kolleegil esitajad ära arvata. Kui ühte ta teadis, siis teise puhul poleks temagi uskunud, et see on meie enda oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles