Viljandlased mõlasid endale eri värvi medaleid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi aerutaja Tanel Heli (ees) sai koos narvalase Roman Hozjainoviga Eesti meistrivõistlustel kahekanuul hõbemedali kõigilt kolmel kavas olnud distantsil.
Viljandi aerutaja Tanel Heli (ees) sai koos narvalase Roman Hozjainoviga Eesti meistrivõistlustel kahekanuul hõbemedali kõigilt kolmel kavas olnud distantsil. Foto: Kalev Heli

​Eesti aerutamise meistrivõistlustel piirdusid Viljandi kanuumehed hõbe- ja pronksmedalitega, Eve Külasalu rassis aga kuldses kahe- ja neljasüstas.

Laupäeval ja pühapäeval Tallinnas Harku järvel peetud täiskasvanute tiitlivõistlustel kostitas loodus aerutajaid taas tugeva küljetuule ja korraliku lainega. Seda just laupäeval, mil kavas olid olümpiaprogrammi kuuluvad 200 ja 1000 meetri sõidud. Nagu ütles viljandlaste treener Kalev Heli, tekitas ilm probleeme ka kõige kogenumatele sportlastele.

Võistluste avaalal, 200 meetri sprindis oli meie meestest kõige raudsemate närvidega Tanel Heli, kes kanuude konkurentsis sai pronksi. Kahekanuul õnnestus tal narvalase Roman Hozjainoviga välja võidelda hõbedane autasu. Naistest võitis viljandlanna Eve Külasalu koos pärnulanna Anette Baumiga kahesüstal veenva eduga kuldmedali. Ühesüstal lõpetas ta neljandana, jäädes kolmandast kohast poole sekundi kaugusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles