Eesti meisterjuunior lendas Prantsusmaale end näitama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18-aastasel Viljandi rattaklubi liikmel Kristjan Johansonil läks Tartus Euroopa juunioride maanteesõidu meistrivõistlustel hästi, ehkki päris rahule ta endaga ei jäänud. Pilt on tehtud reedel temposõidust.
18-aastasel Viljandi rattaklubi liikmel Kristjan Johansonil läks Tartus Euroopa juunioride maanteesõidu meistrivõistlustel hästi, ehkki päris rahule ta endaga ei jäänud. Pilt on tehtud reedel temposõidust. Foto: Ardo Säks / Klubi Tartu Maraton

Reedel ja pühapäeval Eesti koondise vormis Tartus Euroopa noorte meistrivõistlustel kihutanud Viljandi rattaklubi liige Kristjan Johanson lendas eile Prantsusmaale, et ühineda meeskonnaga, milles ootab teda ees omakandimees Josten Vaidem.

Euroopa juunioride ja alla 23-aastaste maanteesõidu meistrivõistluste 18,4-kilomeetrise eraldistardist sõidu lõpetas 18-aastane Viljandi gümnaasiumi abiturient läinud reedel 66. kohaga. Pühapäeval kavas olnud 124-kilomeetrises grupisõidus oli ta peagrupis ja sai protokolli 42. tulemuse, kaotades võitnud poolakale Alan Banaszekile 17 sekundit.

«Tegin kaks üpris korralikku sõitu. Andsin endast nii palju, kui tollel hetkel välja pigistada suutsin,» lausus Johanson ning nentis, et ilmselt saavutas ta praeguse tippvormi mõni päev enne võistlust. «Mootor töötas kenasti. Jalad olid aga veidi töntsid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles