Aerutajate tegus hooaeg läheneb haripunktile

, Viljandi aerutamisklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor aerutaja Marja Kirss on näidanud end usina harjutajana ning saanud tänavu ka hulga auhinnalisi kohti.
Noor aerutaja Marja Kirss on näidanud end usina harjutajana ning saanud tänavu ka hulga auhinnalisi kohti. Foto: Kalev Heli

Viljandi aerutajate hooaeg on olnud tavapärasest tegusam ning seniste arvukate võistluste krooniks kujunevad täna Tallinnas Harku järvel algavad Eesti täiskasvanute ja kaks nädalat hiljem Pärnus peetavad noorte tiitlivõistlused.

Treener Kalev Heli sõnul on meie aerutajate vormikõver tõusnud plaanipäraselt. Erilist heameelt valmistavad talle nooremad sportlased, kes on järjepidevalt vaeva näinud ja kõvasti oma oskusi lihvinud. «Usun, et lähematel aastatel võib neid näha konkureerimas omavanuste eesotsas.»

Viljandlaste vormikõvera tõusust andsid tunnistust ka läinud nädala reedel alanud ja kolm päeva kestnud Pärnu lahtised meistrivõistlused, kus nad näitasid rahvusvahelises konkurentsis head minekut ning korjasid eri distantsidel ja vanusegruppides hulga auhindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles