Vastuseks sotside avaldusele

, Viljandi abilinnapea Isamaa ja Res Publica Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Agasild
Ardo Agasild Foto: Elmo Riig / Sakala

UUE ÕPPEAASTA alguseni on jäänud vähem kui kuu aega, aga kired Viljandi Jakobsoni kooli ümber ei taha vaibuda. Volikogu sotsiaaldemokraatide saadikurühm esitas 15. juulil ajalehele Sakala ja alles seejärel ka volikogu esimehele avalduse, milles soovis selgitusi minu tegevuse/tegevusetuse kohta koolijuhi ja hoolekogu konfliktis. Lisaks soovis ta erakorralise volikogu istungi kokkukutsumist.

Avalduse esitamine oli planeeritud 15. juulile, sest just sel päeval pidi esialgu toimuma uue koolijuhi konkurss. Oli see juhuslik?

JAKOBSONI KOOLI arengukava uuendamise protsess algas 2013. aastal ning töörühma olid kaasatud ka hoolekogu esindajad Kaarel Lehtsalu ja Mihkel Servinski. Nende kinnitusel oli koostöö esialgu konstruktiivne, aga mida aeg edasi, seda rohkem kaugeneti ühistest arusaamadest. Kuni selleni, mille Mihkel Servinski oma aprillikuus Sakalas ilmunud arvamusloos selgelt välja ütles: «Direktor ütles ühel arengukava koostamise koosolekul, et hoolekogul ei ole õigust teha kooli arengukavasse sisulisi muudatusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles