Pisipere poele jäi Arkaadia aed kitsaks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisipere poe omanik Annely Aavik lubab teha kõik, et kliendid eelistaksid Tallinna, Tartu või Pärnu kauplustele tema äri.
Pisipere poe omanik Annely Aavik lubab teha kõik, et kliendid eelistaksid Tallinna, Tartu või Pärnu kauplustele tema äri. Foto: Kris Süld / Sakala

Peapõhjusena, miks Viljandis lastekaupu pakkuv Pisipere pood kuu aega tagasi Arkaadia aiast Centrumisse kolis, nimetas omanik Annely Aavik asjaolu, et kevadel sulges uksed beebipood Tartu tänaval.

«Ehkki olime konkurendid, täiendasime teineteist,» selgitas Aavik. «Inimesed tulid piirkonda kahe poe pärast, millest sai erinevaid asju. Beebipoe kadumise järel hakkas ka meieni vähem ostjaid jõudma.»

Pisiperest hakati omaniku ütlemist mööda küsima lutipudeleid, voodeid, vankreid ja turvatoole, mida seal pakkuda ei olnud, ning laienemiseks jäi Arkaadia aia pind ahtaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles