Erakooli lapsed hakkavad jalutama kolme hoone vahel

Merlin Kuld
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvikoolis (1) asuva klassiruumi kirjutuslauad on pärit tegevuse lõpetanud Ramsi algkoolist. Kogu klassiruum saab õppeaasta alguseks värske ilme. Lõunasööki hakkavad Oja erakooli õpilased nautima külalislahkes Viljandi Kesklinna koolis (2). Kooli juhataja Piret Anieri sõnul on Reinu teel Oja erakooli majas (3) antavad praktilised huvitunnid lapse arengule väga tähtsad.
Huvikoolis (1) asuva klassiruumi kirjutuslauad on pärit tegevuse lõpetanud Ramsi algkoolist. Kogu klassiruum saab õppeaasta alguseks värske ilme. Lõunasööki hakkavad Oja erakooli õpilased nautima külalislahkes Viljandi Kesklinna koolis (2). Kooli juhataja Piret Anieri sõnul on Reinu teel Oja erakooli majas (3) antavad praktilised huvitunnid lapse arengule väga tähtsad. Foto: Kris Süld

Septembris Viljandi põhikoolide kõrval tööd alustava pisikese Oja erakooli õpilased veedavad märkimisväärse osa päevast väljas.

Õpilaste koolipäev algab põhi- ja ainetundidega Jakobsoni tänava äärses Viljandi huvikoolis. Söömas käiakse sealsamas lähedal Kesklinna koolis ja päev lõpetatakse erakooli enda majas Reinu teel.

Erakooli juhi Piret Anieri sõnul on eesmärk viibida võimalikult palju looduses, et märgata ja kogeda  aastaaegade vaheldumist. «Sel õppeaastal liigume piki järve kallast ja järgmisel keskendume lossimägedes olemisele.» Väljas tegutsemisele on päevakavas eraldatud lausa kaks ja pool tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles