Folgifestival meelitas nutiseadmete ette tuhandeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgifestivali jooksul oli kõige suurem vaatajaskond pühapäevasel lõpukontserdil «Pimekohting».
Folgifestivali jooksul oli kõige suurem vaatajaskond pühapäevasel lõpukontserdil «Pimekohting». Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika festivalile sai kaasa elada ka teleri ja nutiseadmete vahendusel ning seda võimalust kasutasid tuhanded inimesed. 

Festivalipäevadel kerkisid Viljandi lähima teenindava EMT tugijaama andmesidemahud nii 3G kui 4G vaates neli korda. Kõneliikluse mahud kasvasid tipptundidel tavapärasega võrreldes isegi kümnekordseks.

Elioni nutiTV erikanalil sai neljapäevast pühapäevani jälgida EMT ja Elioni Kaevumäe laval sündivat ning nelja päeva jooksul kasutati seda võimalust 23 667 seadmega (arvestus digibokside järgi). Kõige suurem oli vaatajaskond pühapäeval (8202 seadet), mil oli festivali lõpukontsert «Pimekohting». Keskmine ülekande vaatamise aeg ühe seadme kohta oli pisut üle 20 minuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles