Vargad viisid kodutute loomade raha

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast esimest sissemurdmist parandati Home Gallery tagauks puitplaadiga. Järgmisel ööl lõid vargad aga puruks ka teise uksepoole klaasi ja praegu on mõlemad uksed plaadiga paigatud.
Pärast esimest sissemurdmist parandati Home Gallery tagauks puitplaadiga. Järgmisel ööl lõid vargad aga puruks ka teise uksepoole klaasi ja praegu on mõlemad uksed plaadiga paigatud. Foto: Hans Väre

Nädalavahetusel on kahel korral sisse murtud Viljandis Leola tänaval asuvasse kaubanduskeskusesse Home Gallery, kust varastati jalgrattaid ja kodutute loomade varjupaiga korjanduskast.

Esimesel korral tungisid kurjategijad sisustuskaubamaja fuajeesse ööl vastu laupäeva. Sissepääsemiseks oli puruks löödud tagumise ukse klaas. Ehkki signalisatsioon hakkas kohe tööle, jõudsid pätid kodutute loomade toetuseks määratud pleksiklaasist rahakasti kaasa haarata.
Decora kaupluse juhataja Urmas Õsso, kelle poe ukse taga korjanduskarp seisis, ei osanud sellesse kogunenud summa suurust öelda.
Juba järgmisel ööl olid vargad uuesti platsis ja lõid katki kahepoolse tagaukse teise klaasi. Ka seekord ei tunginud nad trepihallist kaugemale, vaid vinnasid minema seitse ketiga kokku pandud lastejalgratast.
«Need leidsime hommikul soo pealt üles,» lausus Õsso.
Sissetungijad olid purustanud ka elektroonikapoodi Euronics viiva ukse klaasi, kuid selle taga oli turvauks ja edasi nad ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles