Kodukandipäevad on Suure-Jaanis, Paistus, Kõpus ja Mõisakülas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikkar Joandi ja Merke Saaremets 2014. aasta Suure-Jaani kodukandipäevade ajal koduloolistel kõnelustel. Pikkar Joandi tegi ettekande teemal «Lembitu rahvusliku sõltumatuse eest võitlejana eestlaste huviorbiidis».
Pikkar Joandi ja Merke Saaremets 2014. aasta Suure-Jaani kodukandipäevade ajal koduloolistel kõnelustel. Pikkar Joandi tegi ettekande teemal «Lembitu rahvusliku sõltumatuse eest võitlejana eestlaste huviorbiidis». Foto: Leili Kuusk

Sel nädalavahetusel tasub igavlejal autole hääled sisse lüüa, sest kodukandipäevi peetakse suisa neljas paigas.

Nagu ütles Mõisaküla muuseumi juhataja Anu Laarmann, saab sealne suurüritus stardi neljapäeva õhtul aukodanike tunnustamisega kirikus. Kohale tuleb Mõisakülast pärit olümpialase Arnold Luhaääre tütar Kersti Linask-Luhaäär, kelle isa tunnustatakse postuumselt. Samuti saavad aukodaniku tiitli legendaarne abielupaar Iivo ja Laila Hakkaja. Hilisõhtul on kirikus kaks kontserti. 

Palju suuri tähtpäevi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles