Võimupartner: sotsid päästavad oma nägu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli algul allkirjastasid need kolm meest võimuliidu lepingu. Praeguseks on nii Sven Mikser (vasakul) kui Urmas Reinsalu (paremal) erakonna juhi kohalt taandunud ning vaid Taavi Rõivas on ametisse jäänud. Sotsid tahavad nüüd hakata Mikseri allkirjaga lepingut ümber tegema.
Aprilli algul allkirjastasid need kolm meest võimuliidu lepingu. Praeguseks on nii Sven Mikser (vasakul) kui Urmas Reinsalu (paremal) erakonna juhi kohalt taandunud ning vaid Taavi Rõivas on ametisse jäänud. Sotsid tahavad nüüd hakata Mikseri allkirjaga lepingut ümber tegema. Foto: Liis Treimann / Postimees

Koalitsioonilepingu muutmisest rääkimine on Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ja koalitsiooninõukogu liikme Helir-Valdor Seedri meelest pseudoteema ning sellest kõnelevad sotsid tegelevad tema arvates oma uue esimehe päästmisega.

«Mina näen sotside tegevuse taga nende uue esimehe Jevgeni Ossinovski näo päästmise aktsiooni,» lausus Seeder. «Ta lubas enne esimeheks saamist muudatusi ja nüüd on vaja midagi teha.»

Selle nädala hakul istus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhatus koos ning saatis oma võimupartneritele Reformierakonnast ja IRL-ist hulga ettepanekuid, kuidas võimulepingut muutma peaks. Sotsid on oma tegevust nimetanud võimulepingu avamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles