Trad.Attack! pani rahvuslikele juurtele diskokera pea kohale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa plaadifirma all debüütalbumi välja andnud ansambel Trad.Attack! annab täna keskööl ühe oma vähestest tänavustest kodukontsertidest.
Saksamaa plaadifirma all debüütalbumi välja andnud ansambel Trad.Attack! annab täna keskööl ühe oma vähestest tänavustest kodukontsertidest. Foto: Erakogu

Ansambel Trad.Attack! sai täpselt folgifestivaliks valmis oma esimese, pikisilmi oodatud kauamängiva «AH!». Esimene esitluskontsert oli neljapäeval, täna esinevad nad Kaevumäe laval täpselt keskööl.

Trad.Attack! (Sandra Sillamaa, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli) on tegutsenud vaid poolteist aastat. Aasta jooksul on ansambel esinenud üheteistkümnes välisriigis – Lätis, Poolas, Soomes, Taanis, Norras, Saksamaal, Ukrainas, Venemaal, Kasahstanis, USA-s ja Malaisias. Mullu alustas trio koostööd agent Juliana Voloziga ning möödunud kuul allkirjastati leping Hollandis asuva ühe suurema maailmamuusika agentuuriga Earth Beat, kes esindab bändi Madalmaades. 

Augustis esineb Trad.Attack! Vladivostokis Venemaa suurimal rahvusvahelisel showcase-festivalil «V-Rox». Ansambli kutsus sinna esinema legendaarse bändi Mumy Troll mänedžer, kes nägi Trad.Attack!i kontserti Tallinn Music Weekil».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles