Suves hüüavad trompetid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13. Aavo Otsa noorte trompeti suveakadeemia avakontsert on 29. juulil kell 19 Viljandi Pauluse kirikus. Esinevad trompetisolistid Priit Rusalepp, Jaan Mesi, Laur Keller, Villem Endel Tiits, Karl Kivi ja Aarne Ots ning suveakadeemia õppejõud Neeme Ots (pildil) ja Jaan Ots. Kaastegevad on Toomas Vana tromboonil ja nooremad kursuslased.
13. Aavo Otsa noorte trompeti suveakadeemia avakontsert on 29. juulil kell 19 Viljandi Pauluse kirikus. Esinevad trompetisolistid Priit Rusalepp, Jaan Mesi, Laur Keller, Villem Endel Tiits, Karl Kivi ja Aarne Ots ning suveakadeemia õppejõud Neeme Ots (pildil) ja Jaan Ots. Kaastegevad on Toomas Vana tromboonil ja nooremad kursuslased. Foto: Erakogu

29.  juulil algab  Suure-Jaanis traditsiooniline Aavo Otsa noorte trompeti suveakadeemia ja puhkpillimängijate ansamblikursus.

Suvekursus jaguneb koolitus- ja kontserdiprogrammiks. Kursuse lõppakord on kontsert-jumalateenistus, millega noored muusikud avaldavad austust Suure-Jaanis tegutsenud eesti puhkpillimuusika suurkujule Julius Vaksile.

Suvekursusel õpitakse individuaal- ja ansamblitundides. Suure-Jaani rahvale on kursuslastel plaanis esineda mitmekesise kavaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles