Markus Kerner jõudis Vietnamis finaali

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Madis Luik
Copy
Markus Kerner
Markus Kerner Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti aja järgi reede varahommikul Vietnamis Binh Duongis peetud rahvusvahelise tenniseföderatsiooni ITF juunioride turniiri finaali jõudnud Markus Kerner pidi otsustavas matšis tunnistama esimese paigutusega kohaliku mängija paremust.


Markus Kernerile oli see esimene kord mängida ITF-i turniiril finaalis. Noormehe isa Taavi Kerneri selgitus mööda oli see viienda kategooria ehk mitte kõige tugevama koosseisuga mõõduvõtt, ent algus on tehtud. «Markusega kaasas oleva Priit Pihli sõnul oli finaalis saadud kaotus tingitud eelkõige emotsionaalsest läbipõlemisest,» vahendas Taavi Kerner Viljandi tennisekooli treeneri sõnu.

Esimest korda ITF-i turniiri finaali jõudnud 16-aastane Markus Kerner kaotas finaalkohtumises 6:2 ja 6:0 Nguyen Hoangile.

Turniirile neljanda asetusega pääsenud Kerner alistas turniiri avaringis 7:5 ja 6:1 Tai noormehe, oli teises kohtumises 7:6 ja 6:3 üle vietnamlasest, alistas veerandfinaalis 6:3 ja 6:2 rootslase ning poolfinaalis 6:4 ja 7:6 Korea mängija.

Turniiri paarismängus võistles Kerner koos kaasmaalase Henrik Raagiga. Seal tõkestasid nende tee poolfinaalis taanlased, kes olid mõlemas setis paremad 6:2.

Eri Aasia riikides võistleval ja treenival Markus Kerneril on plaanis osaleda veel kolmel mõõduvõtul. Kodumaale naaseb ta novembri lõpul.
 

Tagasi üles