Treenijad on klubiseinte vahelt õue läinud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi on Viljandisse toonud Ameerikast pärit sõjaväeliste sugemetega aeroobikastiili bootcamp’i, mida Liisa Londoni juhendamisel harrastab regulaarselt paarkümmend tervisesportlast.
Suvi on Viljandisse toonud Ameerikast pärit sõjaväeliste sugemetega aeroobikastiili bootcamp’i, mida Liisa Londoni juhendamisel harrastab regulaarselt paarkümmend tervisesportlast. Foto: Liisa London

Suvi on Viljandis trennirahva välja meelitanud ja nii toovad ranna- ja militaaraeroobika ning tervisekõnd sageli kohale paarkümmend kehatrimmijat, samal ajal kui spordiklubid peavad teinekord leppima poole väiksema huviliste rühmaga. 

Bootcamp’i ehk militaaraeroobika trenne andval Liisa Londonil on seljataga juba 11 treeningkorda. See sõjaväeliste sugemetega trenn kombineerib eri spordialasid ning võtab kasutusele nii trepid kui mäed. Vahel saab jõusaaliseadme teha ka inimestest endist. 

Treenijaid on Londoni sõnul enamasti olnud 16–20, aga rekord on 30 inimest. Ta lisas, et vahetab iga kord treenimispaika, et saaks kasutada erinevaid pinnavorme. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles