Noored võidutsesid Urumarja tuuril

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson kutsub kolme kanget meest Erki Laanemäed (keskel), Toomas Vooli (paremal) ja Henri Treimuthit aeg-ajalt musketärideks. Treeneri sõnul on nad tugev seltskond, kes tuuridel korralikku koostööd teeb ja edaspidigi jututeemat pakub.
Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson kutsub kolme kanget meest Erki Laanemäed (keskel), Toomas Vooli (paremal) ja Henri Treimuthit aeg-ajalt musketärideks. Treeneri sõnul on nad tugev seltskond, kes tuuridel korralikku koostööd teeb ja edaspidigi jututeemat pakub. Foto: Erakogu

Viljandi rattaklubi noored said neljapäeval Pärnumaal lõppenud Urumarja velotuuril võistkondliku võidu, individuaalselt lõpetas Toomas Vool teise ning Erki Laanemäe viienda kohaga.

Neljast etapist koosnenud 14-aastastele noormeestele ja 16-aastastele neidudele mõeldud võistlusel startis 108 ratturit 21 võistkonnast, nende seas tegi Viljandi rattaklubi kaasa kolme koosseisuga.

Individuaalselt kordas Toomas Vool oma teise kohaga viljandlaste senist parimat Urumarja tuuril saavutatud tulemust. Võistkondlikult pole aga viljandlased kunagi varem üldvõitjaks tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles