Selvepesulad koguvad kliente ja täienevad

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iseteeninduslikus autopesulas tuleb maksta üksnes vee ja pesemisvahendite kasutamise eest. Küürimine jääb inimese enda hooleks ja vaevaks.
Iseteeninduslikus autopesulas tuleb maksta üksnes vee ja pesemisvahendite kasutamise eest. Küürimine jääb inimese enda hooleks ja vaevaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmselt on nii mõnigi Viljandi autoomanik selle aasta sees oma sõiduki pesemise selgeks saanud või vahepeal tolmukorra alla mattunud oskuse uuesti läikima löönud, sest iseteeninduslike autopesulate pidajad kundede arvu üle ei kurda.

Sakala tähelepanekut mööda leiavad tihedat kasutust mõlemad Viljandi selvepesulad ning nii Reinu teel Texori tanklas asuva pesula kui linna piiri ääres Tallinna tänaval paikneva Nutipesu juures võib ajuti ka järjekordi näha. Mõlema nimetatud ettevõtte juhid kinnitasid, et kliente jagub.

«Inimeste huviga võib rahul olla küll,» kostis Texori juhatuse liige Arli Okas. Ta võrdles iseteeninduspesulaid automaatpesulatega, mis tulid ja jäid. Kui automaatpesula eelised on kiirus ja mugavus, siis selvepesula puhul, kus autot ise küürida tuleb, on trumbiks hinna ja kvaliteedi suhe: vilunud pesija saab mõõdukalt tolmuse auto puhtaks mõne euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles