Puhkusereise broneeritakse juba aastavahetusse

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoTraveli Viljandi büroo reisikonsultant Merle Reinpuu soovitab pakitud kohvrid valmis hoida. Kuigi juuli lõpuni pole bürool odavat reisi Vahemere äärde pakkuda, muutub seis iga päev ning alati jääb võimalus koos konsultandiga kokku panna just oma perele sobiv puhkusereis.
GoTraveli Viljandi büroo reisikonsultant Merle Reinpuu soovitab pakitud kohvrid valmis hoida. Kuigi juuli lõpuni pole bürool odavat reisi Vahemere äärde pakkuda, muutub seis iga päev ning alati jääb võimalus koos konsultandiga kokku panna just oma perele sobiv puhkusereis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reiside järele on nõudlus suur, kohti on vähe, hinnad eriti odavad ei ole ning suundutakse kõigisse sihtkohtadesse, kus on vähegi soe.

Nii võttis GoTraveli Viljandi büroo reisikonsultant Merle Reinpuu Eesti reisiturul valitseva olukorra kokku. Peamiselt Vahemere piirkonna puhkusereisidele on kogu Eestis suur tung ning teisiti ei käitu ka viljandimaalased, kinnitasid kahe Viljandi suure reisibüroo GoTraveli ja Reisieksperdi konsultandid.

Merle Reinpuu sõnul vahendab GoTravel suurematest reisikorraldajatest Novatoursi, GoAdventure, TEZToursi ja Aurinko pakkumisi. Odavamad, 500-eurosed valmisreisid Vahemere ja Musta mere äärde on juuli lõpuni välja müüdud ning juba on suur tung ka augustisse ja sügiskuudesse jäävatele reisidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles