Puidufirma jäi asfaldi­panijate tööga rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HM Asphalti töömehed katsid Leigola hoovi ning tõmbasid asfaldiriba ka ettevõtte väravast Vilja tänavani.
HM Asphalti töömehed katsid Leigola hoovi ning tõmbasid asfaldiriba ka ettevõtte väravast Vilja tänavani. Foto: Kris Süld

Osaühingu HM Asphalt töömehed, kelle tegemisi Sakala eilses lehes kajastas, toimetasid läinud reedel puidutöötlemisettevõtte Leigola maal. «No rahul ikka,» vastas puidufirma juhatuse liige Toivo Pärn pärast hetkelist mõtlemist küsimusele, kuidas ta tehtud tööga rahule jäi.

Suurbritannia numbrimärkidega autodes ringi sõitvad mehed panid asfalti Leigola hoovi ning tõmbasid asfaldiriba ka ettevõtte väravast Vilja tänavani. Ülejäänud hooneesisest platsist on see nüüd mõnevõrra kõrgem.

Toivo Pärn rääkis, et oli üritanud juba varem mitut puhku asfalteerimist tellida, kuid oma sõnul pole tal õnnestunud nii väikesele tööle isegi hinnapakkumist saada. HM Asphalti mehed tulid end Pärna jutu järgi «peaaegu ise» pakkuma, reageerisid kiiresti ega küsinud liiga palju raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles