Holstre-Polli keskus sai taas uue juhi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli tervisekeskuses on nii vanu kui uusi hooneid. Kui peamaja valmis alles mõni aasta tagasi, siis fotol oleva staadionimaja uuendamist on küll kavandatud, aga rahanappusel pole selleni jõutud. Nüüd loodetakse keskusele taas uus tõuge anda, et seda atraktiivsemaks muuta.
Holstre-Polli tervisekeskuses on nii vanu kui uusi hooneid. Kui peamaja valmis alles mõni aasta tagasi, siis fotol oleva staadionimaja uuendamist on küll kavandatud, aga rahanappusel pole selleni jõutud. Nüüd loodetakse keskusele taas uus tõuge anda, et seda atraktiivsemaks muuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta algul Holstre-Polli tervisekeskuse juhatuse esimehe kohuseid täitma hakanud spordimees Raivo Nõmm taandus juunis juhatuse liikmeks ning tema asemele on palgatud Peetrimõisa villat juhatav Anu-Liis Truumaa.

Viljandi vallavanema Ene Saare sõnul paluti Truumaa juhatusse eeskätt seetõttu, et tal on väga hea turismiettevõtluse kogemus ning praegu on Holstre-Pollis vaja arendada just turismiosa.

Alles kuu aega Holstre-Polli sihtasutuse juhatusse kuulunud Anu-Liis Truumaa oma plaane kommenteerida ei tahtnud. Ta sõnas, et vajab olukorra täpseks mõistmiseks aega ning peab võimalikke ideid enne analüüsima, kui neid hakatakse ellu viima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles