Vette kukkunud päästja sai paadi sõukruvi all viga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimeste veest päästmine on üks osa päästjate tööst ning selleks on Viljandis olemas ka mootorpaat. Et keerulisteks olukordadeks valmis olla, teevad päästjad regulaarselt harjutusi, kuid teisipäeval lõppesid need õnnetult. Foto pärineb kevadest, kui päästjad tõid järvelt ära sinna parvega triivima jäänud lapse.
Inimeste veest päästmine on üks osa päästjate tööst ning selleks on Viljandis olemas ka mootorpaat. Et keerulisteks olukordadeks valmis olla, teevad päästjad regulaarselt harjutusi, kuid teisipäeval lõppesid need õnnetult. Foto pärineb kevadest, kui päästjad tõid järvelt ära sinna parvega triivima jäänud lapse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi järvel juhtus teisipäeval õnnetus, kus mootorpaadiga treeningul osalenud päästja kukkus vette ning jäi sõukruvi alla. Kui raskesti verisena kaldale toodud mees viga sai, seda päästeamet ei kommenteeri.

«Kõnealune juhtum on tööõnnetus ja pooleli oleva menetluse tõttu ei saa seda kommenteerida. Samuti ei ole meil õigust anda infot inimeste tervisliku seisundi kohta,» teatas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo.

Kukkus paadi alla

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles