Pulmad ise on tähtsamad kui külaliste arv ja lai joon

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pärit Eesti bagisõitja Kristjan Rajamäe sidus oma Meritiga saatused ühte eelmise aasta augustis. Teineteisele jah-sõna ütlemise hetke hilissuvisel viljapõllul Kuhjaveres oli kutsutud jäädvustama pulmafotograaf ja omakandimees Arno Mikkor.
Viljandimaalt pärit Eesti bagisõitja Kristjan Rajamäe sidus oma Meritiga saatused ühte eelmise aasta augustis. Teineteisele jah-sõna ütlemise hetke hilissuvisel viljapõllul Kuhjaveres oli kutsutud jäädvustama pulmafotograaf ja omakandimees Arno Mikkor. Foto: Arno Mikkor

Suvi on endiselt pulmade kõrghooaeg. Priiskava melu ja välise luksuse asemel on paariminejad hakanud hindama sisu. Abiellutakse sellega, kellega kooselu on järele proovitud.

25-aastane Viljandi poiss Jaanus Liigand lõpetas Tartu ülikooli keemia magistrantuuri ja kavatseb sügisel õpinguid jätkata doktorantuuris. Noorusest hoolimata teeb ta peagi sammu, mis seob ta teise inimesega, kuni surm neid lahutab.

«Minu vanematel on seljataga hõbepulmad, vanavanematel kuldpulmad, pruudi vanemad on hõbepulmi pidanud,» loetles tulevane peigmees, kellel on kindlustunne eeskuju näol olemas. Esivanematelt on noorpaar noppinud teadmise, et mõni kaaslase veidrus või viga on kokkuvõttes nii tühine, et selle pärast abiellumata jätta ei tasu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles