Võõrustajate ponnistus tõi täistabamusega üldvõidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordiveteranide koondis võttis pühapäeval linnastaadionil vastu Eesti spordiveteranide suvemängude võitja karika. Pildil on vaid väike osa meie maakonna tublidest seeniorsportlastest, kes võistkondlikku võitu panustasid.
Viljandi spordiveteranide koondis võttis pühapäeval linnastaadionil vastu Eesti spordiveteranide suvemängude võitja karika. Pildil on vaid väike osa meie maakonna tublidest seeniorsportlastest, kes võistkondlikku võitu panustasid. Foto: Erakogu

Tänavu Viljandimaa seenioride võõrustada olnud Eesti spordiveteranide suvemängudel noppisid kohalikud naised ja mehed seitsmest kavas olnud alast viiel koondvõidu ning osutusid sellega mängude edukaimaks esinduseks.

Spordiveteranide liidu 48. suvemängudel laupäeval ja pühapäeval Viljandis osales 13 võistkonna koosseisus enam kui 600 inimest. Liidu liikmesklubide arvestuses kuulus Viljandi spordiveteranide koondis teise gruppi, kus sai maksimaalse 150 kohapunktiga esikoha.

Nagu selgitas Viljandi spordiveteranide koondise juhatuse esimees ja suvemängude peakorraldaja Riivo Neering, on võistkonnad igal aastal asetleidvatel mängudel kahte gruppi jaotatud omavalitsuste suuruse järgi ning Viljandimaa kuulub väiksemate ehk teise seltskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles