Viljandis oli korraga jooksus kaks kilpkonna

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakpoolsel fotol on Reinu teelt leitud umbes 10 sentimeetri pikkune stepikilpkonn, kes praegu elab perekond Tingase juures. Parempoolselt pildilt vaatab vastu pea 30 sentimeetri pikkune vesikilpkonn, kes suure tõenäosusega seikleb endiselt Viljandi järves või selle kallastel.
Vasakpoolsel fotol on Reinu teelt leitud umbes 10 sentimeetri pikkune stepikilpkonn, kes praegu elab perekond Tingase juures. Parempoolselt pildilt vaatab vastu pea 30 sentimeetri pikkune vesikilpkonn, kes suure tõenäosusega seikleb endiselt Viljandi järves või selle kallastel. Foto: Erakogu

Läinud reedel õnnetul kombel peremehe käte vahelt Viljandi järve rannas vette sulpsanud ja lainetesse sukeldunud kilpkonn pole seni end inimestele näole andnud. Küll aga leiti samal päeval linna servast hoopis teine kilpkonn.

7–8-aastase Fernando-nimelise kollakõrv-ilukilpkonna peremees Reimo Rääts ütles, et on lemmiklooma kadumisest saati vargsi hellitanud lootust, et saab teate mõnelt inimeselt, kes oleks plehku pannud kilpkonna silmanud või paremal juhul ta kinni nabida suutnud. «Kahjuks seni pole ühtegi sellist rõõmusõnumit tulnud,» sõnas ta.

Samas rääkis Rääts telefonikõnest, milles peitus omaette kurioosum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles