Käsikäes ja kaameraga Aasiat avastama

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis maa see on? Selle jätavad Ivo Reinok ja Jana Solom saatesarja vaatajatele avastada. Lisaks põnevatele paikadele lubavad nad ekraanile tuua naljakaid seiku, avameelsust ja otsekohesust.
Mis maa see on? Selle jätavad Ivo Reinok ja Jana Solom saatesarja vaatajatele avastada. Lisaks põnevatele paikadele lubavad nad ekraanile tuua naljakaid seiku, avameelsust ja otsekohesust. Foto: Erakogu

Kui noored kihlatud, Viljandi näitleja Ivo Reinok ning Valgast pärit ja ajakirjandust õppinud Jana Solom, tundsid, et elu hakkab liiga etteaimatavat rada kulgema, otsustasid nad oma päevatööd üles öelda, üürikorterist välja kolida, seljakotid pakkida ja Aasiasse põrutada.

Nende plaan oli lihtne: minna ja vaadata, mis juhtub. Seda, mis juhtus, saab alates 3. juulist vaadata teleekraanidelt.

Kes poleks mingil eluetapil olnud olukorras, kus kõik on justkui hästi, kuid samas ei ole? «Pidevalt oli see tunne, et kas see ongi nüüd kõik: saame lapsed, võtame laenu, ostame maja ja elame nii, nagu ühiskond on justkui ette kirjutanud?» meenutas Jana mõtteid, millest ajendatud seiklus mõlemale noorele tagasi vaadates elumuutvaks kogemuseks sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles